Η Μπάγερν πληρώνει 80 εκατ. και παίρνει τον Ερναντές της Ατλέτικο

Gazzetta team
Η Μπάγερν πληρώνει 80 εκατ. και παίρνει τον Ερναντές της Ατλέτικο

bet365

Οι Ισπανοί γράφουν με βεβαιότητα ότι οι Βαυαροί θα καταβάλουν τη ρήτρα του Λούκας Ερναντές και θα τον κάνουν δικό τους από τον Γενάρη ως την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορία τους.

Στο στρατόπεδο της Ατλέτικο η είδηση έπεσε σαν βόμβα. Είναι τόσο σοβαρή και αληθινή είδηση, ώστε παντού στην Ισπανία έπαιξε πρώτο θέμα. Η Μπάγερν θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λούκας Ερναντές και θα τον κάνει δικό της. Μάλιστα αυτό θα συμβεί τώρα τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι. Το κόστος της μετακίνησης είναι στα 80 εκατ. ευρώ, ποσό που θα κάνει τον Γάλλο αμυντικό την ακριβότερη αγορά στην ιστορία των Βαυαρών.

Ο 22χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής παίζει με την ίδια άνεση ως σέντερ μπακ ή στα αριστερά της άμυνας και φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ στην Μπάγερν να προχωρήσει την υπόθεση, ενώ έχει συμφωνήσει και σε τετραετές συμβόλαιο. Ο Ερναντές είχε πρόσφατα υπογράψει το δικό του με την Ατλέτικο έως και το 2024, αλλά τελικά τα 80 εκατ. της ρήτρας που τοποθετήθηκε, δεν φαίνεται πως δεν αποδείχτηκαν αδιαπέραστο εμπόδιο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα