Ο Τούχελ για αντί - Χάινκες στη Μπάγερν

Ο Τούχελ για αντί - Χάινκες στη Μπάγερν

Gazzetta team
Ο Τούχελ για αντί - Χάινκες στη Μπάγερν

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο Γιουπ Χάινκες ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν, ενώ για τον διάδοχό του πρότεινε τον Τόμας Τούχελ.

Μίλαν - Άρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Τούχελ έκανε εξαιρετική δουλειά στη Ντόρτμουντ, αλλά είναι ένα χρόνο εκτός γηπέδων, με τον Χάινκες να λέει: «Τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ καλός προπονητής. Από τότε που έφυγε από τη Ντόρτμουντ, η ομάδα της δεν παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ως νέος προπονητής μπορείς να κάνει λάθη, αλλά είναι ένας προπονητής με μεγάλη ικανότητα».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, πρόθεση της διοίκησης είναι να ανακοινώσει προπονητή για τη νέα σεζόν ως τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Επιπλέον, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι η Μπάγερν θα προσπαθήσει να πείσει τον Χάινκες να παραμείνει στον πάγκο, μετά το τέλος της σεζόν. Εάν όμως δεν τα καταφέρει, τότε θα πάει στον Τούχελ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα