Νίκησαν... όλοι!

Gazzetta team
Νίκησαν... όλοι!

bet365

Η Σάλκε επικράτησε της Χέρτα (1-0), η Αϊντραχτ του Ανόβερο (1-0), η Λεβερκούζεν έκανε διπλό στην Βόλφσμπουργκ (1-2) και η μάχη για τις θέσεις του Champions League συνεχίζεται.

Η Λεβερκούζεν έβαλε γρήγορα τέλος στην κακή παρέθεση και την ήττα εντός την προηγούμενη αγωνιστική από την Σάλκε, νίκησε 1-2 την Βόλφσμπουργκ και αφού παρέμεινε αήττητη μακριά από το σπίτι της για 10ο σερί ματς, κρατά σφιχτά το σεντόνι. Η ομάδα του Χάικο Χέρλιχ προηγήθηκε των Λύκων με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλάριο και στο 78' έκανε δύο τα τέρματά της με ένα εκπληκτικό συνδυασμό και ακόμα καλύτερο τελείωμα με λόμπα από τον Γιούλιαν Μπραντ (0-2). Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με τεχνικό σουτ από το όριο της περιοχής ο Μεχμέντι για την Βόλφσμπουργκ, σκοράροντας σε βάρος της πρώην ομάδας του. Για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη οι Λύκοι που παραμένουν σε κακή κατάσταση και είναι ισόβαθμοι πλέον με την Μάιντς στη θέση για τα μπαράζ αποφυγής του υποβιβασμού.

Λάτσιο - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παραμένει... σεντονάτη η Αϊντραχτ
Η ήττα από την Στουτγκάρδη αποδείχτηκε μικρό διάλειμμα από τις επιτυχίες για την Αϊντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης κάνει εκπληκτική σεζόν και επέστρεψε άμεσα στις χαρές. Για το 1-0 που ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη κόντρα στο Αννόβερο, φρόντισε ο Ντα Κόστα (32'), με το τρίποντο να διατηρεί τους νικητές εντός Champions League.

Σταθερά στα... αστέρια η Σάλκε
Η Σάλκε κέρδισε με 1-0 την Χέρτα και συνεχίζει να διατηρεί μία θέση στην τετράδα, ανεβαίνοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση με παιχνίδι περισσότερο από την Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Τεντέσκο κατάφεραν να προηγηθούν και στη συνέχεια αμύνθηκαν, κρατώντας το μηδέν, με τους Βερολινέζους να είναι πιο δραστήριοι μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες από το ξεκίνημα, όμως εκείνοι που πήραν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι με τον Πιάτσα στο 37’. Η Χέρτα ενέτεινε τις προσπάθειές της για ισοφάριση στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ
Η μάχη των ισόβαθμων Αουγκσμπουργκ και Χόφενχαϊμ έληξε με νίκη (0-2) των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παραμένουν στο κυνήγι μιας θέσης για το Europa League της επόμενης σεζόν. Το ματς ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα του αλλά σταδιακά η Χόφενχαϊμ έπαιρνε τον έλεγχο και στο 30' πήρε και το προβάδισμα με την κεφαλιά του Κράμαριτς μετά την σέντρα του Χούμπνερ. Ο σκόρερ έγραψε και ασίστ στη στατιστική του στο 51', όταν πάσαρε στον Γκνάμπρι για το 0-2 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα το σκορ, αφού η Αουγκσμπουργκ άργησε πολύ να αντιδράσει και όταν το έκανε δεν προλάβαινε να σώσει τίποτα.

Μια ντουζίνα ματς χωρίς νίκη το Αμβούργο
Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται το Αμβούργο και χρειάζεται μια ολική μεταμόρφωση για να αποφύγει για ακόμα μία φορά τον υποβιβασμό στην Zweite Liga. Η ομάδα που προπονεί ο Μπερντ Χόλερμπαχ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Μάιντς - και αποδοκιμάστηκε- αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 61' με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαλογκούν. Χωρίς νίκη πλέον στα 12 τελευταία ματς είναι το ιστορικό club, που βρίσκεται στο -7 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα