Σάλκε - Ανόβερο 1-1

Gazzetta team
Σάλκε - Ανόβερο 1-1

bet365

Η Σάλκε ήταν έτοιμη να περάσει στη 2η θέση της Bundesliga με το γκολ του Πιάτσα, όμως ο Φίλγκρουγκ 'χτύπησε' στο 86' και πήρε βαθμό για το Ανόβερο (1-1).

Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο ήθελε να εκμεταλλευτεί τον... χαμό στο πρωτάθλημα και με νίκη να ανέβει στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου. Ολα ξεκίνησαν καλά όταν στο 16' ο 20χρονος playmaker, Χαρίτ, έδωσε στον Μάρκο Πιάτσα, και ο Κροάτης αφού έκανε ωραία ντρίμπλα νίκησε τον Τσάουνερ για το 1-0. Οι οπαδοί της Σάλκε, που αποδοκίμαζαν σε κάθε επαφή τον Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος συμφώνησε να πάει στην Μπάγερν, είδαν τελικά την ομάδα τους να χάνει το τρίποντο στο φινάλε του αγώνα. Υστερα από σέντρα από αριστερά και blackout στην άμυνα, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Νίκλας Φίλγκρουγκ που από κοντά πλάσαρε ψύχραιμα για το τελικό 1-1. Στη 10η θέση και στους 27 βαθμούς είναι το Ανόβερο, μαζί με τις Λεβερκούζεν, Λειψία, Γκλάντμπαχ στους 30 η Σάλκε, που έμεινε χωρίς νίκη στο 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα