Στους «8» Σάλκε, Μάιντς, Βόλφσμπουργκ, Πάντερμπορν

Gazzetta team
Στους «8» Σάλκε, Μάιντς, Βόλφσμπουργκ, Πάντερμπορν

bet365

Συνέχεια στο Κύπελλο για Σάλκε (1-0 την Κολωνία), Μάιντς (3-1 τη Στουτγκάρδη), αλλά και την ομάδα έκπληξη από τη Γ' Κατηγορία. Στην παράταση η Βόλφσμπουργκ στη Νυρεμβέργη (0-2).

Στη βαθμολογία βρίσκονται μαζί οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, στο Κύπελλο από τις δυο τους, εκείνη που θα συνεχίσει στα προημιτελικά, είναι η Μάιντς, που προκρίθηκε με το 3-1 επί της Στουtγκάρδης. Μάλιστα το έκανε με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να κυνηγάει το γκολ του Γκέντνερ (41'). Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν σπουδαίο φινάλε. Ξεκίνησαν από το 62' (Μπέργκριν), το γύρισαν στο 71' (Ντιαλό) και ήρθε και το κερασάκι στις καθυστερήσεις (Σερντάρ) από ασίστ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Λίγο αργότερα, η περίεργη κεφαλιά προς τα πίσω από τον κοντούλη Μέγιερ (63') έδινε το εισιτήριο στη Σάλκε με το 1-0 επί της Κολωνίας. Η Βόλφσμπουργκ πάλι δυσκολεύτηκε στη Νυρεμβέργη. Μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια, τα γκολ των Ουντουακάι (96') και Οριζί (118') έδωσαν στους Λύκους το 0-2 και την πρόκριση. Την έκπληξη βέβαια την έκανε η Πάντερμπορν που αγωνίζεται στην Γ' Κατηγορία και με το γκολ του Ζολίνσκι από το 56' άφησε εκτός συνέχειας με 1-0 την Ινγκολσταντ της Τσβάιτελιγκα.


Τρίτη
Μάιντς – Στουτγκάρδη 3-1
Πάντερμπορν – Ινγκολσταντ 1-0
Σάλκε – Κολωνία 1-0
Νυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ 0-0 (0-2)

Τετάρτη
Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν
Μπάγερν – Ντόρτμουντ
Χάιντεχαϊμ – Αϊντραχτ Φρ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα