Αννόβερο - Στουτγκάρδη 1-1

Gazzetta team
Αννόβερο - Στουτγκάρδη 1-1

bet365

Η Στουτγκάρδη κατάφερε να πάρει τον πρώτη της βαθμό εκτός έδρας στη σεζόν στο 1-1 με το Αννόβερο.

Το Αννόβερο έγινε η πρώτη ομάδα που χάνει βαθμούς στην έδρα της με αντίπαλο την Στουτγκάρδη. Για αυτό έχει να κατηγορήσει τον κίπερ Τσάουνερ, που έκανε ερασιτεχνικό λάθος, με τον Φούλκρουγκ να σώζει τους γηπεδούχους από τη βούλα στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ στο 24’. Ο Γκέντνερ έκανε το σουτ εκτός περιοχής και ο Τσάουνερ έχασε την μπάλα, που δεν είχε και τόση δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ασάνο να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 0-1. Οι Σουηβοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έπαιξαν με αυτοπεποίθηση, αλλά οι καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο ήταν για τους γηπεδούχους μετά το 35’. Η χρυσή αλλαγή (όχι μόνο σε αυτό το ματς) για το Αννόβερο μπήκε στο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να φτάνουν στην ισοφάριση με πέναλτι του Φίλκρουγκ στο 76’. Οι παίκτες της Στουτγκάρδης ανέβασαν αμέσως ταχύτητα, το παιχνίδι άνοιξε, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα