Ντόρτμουντ: Μαγικό κορεό και καθολική αποθέωση στο «αντίο» του Ρόις (vid)

Ντόρτμουντ: Μαγικό κορεό και καθολική αποθέωση στο «αντίο» του Ρόις (vid)

Ντορτμουντ

bet365

Οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποθέωσαν τον Μάρκο Ρόις στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Signal Iduna Park» και έστησαν ένα φοβερό κορεό προς τιμήν του.

Το πλήρωμα του χρόνου για το «αντίο» του Μάρκο Ρόις στην Ντόρτμουντ έφτασε. Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες ο αρχηγός και εκ των αγαπημένων παιδιών της κερκίδας των φίλων της Μπορούσια θα αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι και το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο «Signal Iduna Park», καθώς ήταν βασικός στην αναμέτρηση με τη Ντάρμσταντ για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Όπως είναι λογικό σε αυτό το ματς υπήρχε έντονη συγκινισιακή φόρτιση, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να αποθεώνεται καθολικά από τους 81.000 φίλους των Βεστφαλών, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά του όνομα του Ρόις. Μάλιστα πριν τη σέντρα η διοίκηση του κλαμπ τον τίμησε με πλακέτες, ανθοδέσμες και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Από την πλευρά του το «Κίτρινο Τείχος» είπε «αντίο» στο captain της ομάδας με ένα φανταστικό κορεό που απεικόνιζε τη φανέλα με το «11» ο και ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Danke Marco», δηλαδή «σε ευχαριστούμε Μάρκο».

Ο 34χρονος αποχωρεί από την Ντόρτμουντ έπειτα από 12 χρόνια. Στο παλμαρέ του έχει δύο κύπελλα Γερμανίας και δύο εγχώρια Super Cup, ενώ την 1η Ιουνίου θα κυνηγήσει το «όνειρο» του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα