Λόταρ Ματέους: «Η Λεβερκούζεν μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μέσι»

Newsroom
Λόταρ Ματέους: «Η Λεβερκούζεν μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μέσι»

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έχει εντυπωσιάσει τον θρύλο της Μπάγερν Μονάχου Λόταρ Ματέους.

Η σεζόν που πραγματοποιεί στη Bundesliga η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Οι «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο κυνηγούν τον τίτλο, επίτευγμα που αν το πετύχει θα είναι ιστορικό, καθώς θα πρόκειται για την πρώτη της «σαλατιέρα».

Ένας από αυτούς που έχουν βγάλει το καπέλο στην υπέροχη σεζόν της ομάδας είναι ο πρώην διεθνής Γερμανός θρύλος και πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής συνέκρινε μάλιστα το ποδόσφαιρο της Λεβερκούζεν με αυτό της Μπάρτσα του Λιονέλ Μέσι, του Τσάβι Ερνάντες και του Αντρές Ινιέστα σε συνέντευξή του στην «Interwetten»: «Το ποδόσφαιρο, η ταχύτητα, η ηρεμία με την μπάλα... είναι απλά διασκεδαστικό. Θα μπορούσα να μιλήσω περίπου για μισή ώρα. Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μέσι. Για μένα αυτό είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν».

Και προσθέτει: «Για μένα, αυτή τη στιγμή είναι η ισχυρότερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. Δεν θέλω να τη συγκρίνω με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Λεβερκούζεν παίζει το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που έχω όλη τη σεζόν».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα