Μπάγερν Μονάχου: Προσφέρει 100 εκατ. στη Μπαρτσελόνα για τον Αραούχο

Newsroom
Αραούχο

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca» που αναπαράγει και η «Bild», η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη ενημερώσει την Μπαρτσελόνα ότι θέλει να βάλει στο τραπέζι 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρόναλντ Αραούχο.

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει ενημερώσει την Μπαρτσελόνα πως είναι πρόθυμη να προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Ρόναλντ Αραούχο. Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση, απλώς οι Βαυαροί έχουν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους στους Καταλανούς, για να σκεφτούν την πώληση του αμυντικού.

Προς το παρόν η Μπάρτσα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ουρουγουανό να φύγει. Αντίθετα, λέγεται πως τού πρότεινε επέκταση του συμβολαίου του το οποίο «εκπνέει» το 2006, για ακόμα τρία χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «BILD», στο τρέχον συμβόλαιο του αμυντικού υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης λίγο κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ. Ο κεντρικός αμυντικός ήταν και ο Νο.1 υποψήφιος του Τόμας Τούχελ για την άμυνα της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως οι Καταλανοί δεν τον άφησαν να φύγει.

Εσωτερικά, η ομάδα του Μονάχου, (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Bild) παραμένει πεπεισμένη για τις ικανότητς και τα χαρακτηριστικά του παίκτη, ακόμα και αν ο Τούχελ αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα Τζουάν Λαπόρτα κατέστησε πρόσφατα σαφές στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ότι πιστεύει ακράδαντα ότι ο Αραούχο θα συνεχίσει να παίζει στη Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος ο Αραούχο άφησε ανοιχτό το μέλλον του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης "Sport 890", λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή ήταν χαρούμενος στη Μπάρτσα, αλλά δεν ήξερε «τι θα συμβεί στο μέλλον».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα