Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ 3-1: Πήρε αέρα στην εξάδα με τριάρα κόντρα σε... εννέα παίκτες

Ιάσονας Θεριός
eintracht_draw

bet365

Η Άιντραχτ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη Φρανκφούρτη κόντρα στη Χόφενχαϊμ, που είχε δύο αποβολές, και με το 3-1 στρογγυλοκάθισε στην 6η θέση της Bundesliga. «Διπλό» κόντρα στην Μπόχουμ για τη Φράιμπουργκ.

Άνετο απόγευμα για την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη που επικράτησε 3-1 της Χόφενχαϊμ των εννέα παικτών εντός έδρας και συνεχίζει να... παίζει γερά για ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού πήρε αέρα στην 6η θέση της Bundesliga στο +7 από την αντίπαλό τους. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπρουκς στο 6ο λεπτό, ωστόσο ο Γερμανός στο 22' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής για τους Αετούς.

Ο Κοχ ισοφάρισε με ωραίο πλασέ στο 32' και στο 50' η κεφαλιά του Εμπιμπέ έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 64', ενώ στο 78' ο Κάμπακ είδε τη δεύτερη κίτρινη και κατέστησε χειρότερο το αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας του, που δεν μπορούσε παρά να συμβιβαστεί με την ήττα.

Νωρίτερα, η Φράιμπουργκ επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ 2-1 και ανέβηκε στην 8η θέση της Bundesliga. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, ευτύχησε να προηγηθεί με το κοντινό πλασέ του Εγκεστάιν, στο 36ο λεπτό του ματς. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε στο δεύτερο μέρος ο άνθρωπος που δημιούργησε το πρώτο γκολ, Μίκαελ Γκρέγκοριτς, ο οποίος με «καρφωτή» κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 53ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπόχουμ ήταν να μειώσει στο 62', με τη γυριστή κεφαλιά του Ιβάν Όρντετς.

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα