Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 1-2: Άντεξε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο

sancho_dortmund

bet365

Η Ντόρτμουντ μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες στη Βρέμη από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω της αποβολής του Ζάμπιτσερ, όμως πήρε τη νίκη με 2-1. Σκόραρε για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του ο Σάντσο.

Back to back «διπλό» για την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια μετά τη νίκη επί της Ουνιόν στο Βερολίνο επικράτησε στη Βρέμη της Βέρντερ με 2-1, παρόλο που έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα. Στην 4η θέση οι Βεστφαλοί με 47 βαθμούς, στο +1 από τη Λειψία. Στην 9η θέση οι γηπεδούχοι, με 30 βαθμούς, όσους έχει και η Φράιμπουργκ.

Στο 21' ο Μπραντ βρήκε χώρο, δοκίμασε το πόδι του, ο Ζέτερερ απέκρουσε με δυσκολία και στην επαναφορά ο Μάλεν άνοιξε το σκορ με ψαλίδι. Στο 38' ο Τζέιντον Σάντσο έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, «άδειασε» έναν αντίπαλο, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από την επιστροφή του στη Γερμανία. Ο Άγγλος winger δεν είχε σκοράρει μέσα στη σεζόν και το τελευταίο του γκολ ήταν στις 28 Μαΐου του 2023 στο τελευταίο ματς της περσινής Premier League κόντρα στη Φούλαμ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 45+1' όταν ο Σάμπιτσερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημα στον αχίλλειο αντιπάλου του. Η Βέρντερ βρήκλε το γκολ της... ελπίδα στο 70', όταν ο Σμιντ γύρισε την μπάλα και ο Ντζίνμα με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Η Ντόρτμουντ παρά το μειονέκτημα της κράτησε το τρίποντο μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία:

bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα