Μπάγερν: Ο Τελ ανανέωσε με τους Βαυαρούς έως το 2029

Μπάγερν: Ο Τελ ανανέωσε με τους Βαυαρούς έως το 2029

Νίκος Κικίδης
Τελ

bet365

Κάτοικος Γερμανίας μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο 18χρονος Ματίς Τελ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν μέχρι το 2029.

Η άφιξη του Χάρι Κέιν σε συνδυασμό με την παρουσία των Μουσιάλα, Σανέ και Κομάν μπορεί δεδομένα να έχει περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του, όμως ο Ματίς Τελ δεν έχει καμία πρόθεση φυγής από τη Μπάγερν.

Και καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δυο πλευρές, το οποίο δένει τον 18χρονο εξτρέμ στο Μόναχο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Οι προηγούμενοι όροι της συμφωνίας τους όριζαν πως ο Γάλλος επιθετικός θα ήταν κάτοικος Γερμανίας μέχρι το 2027, όμως αμφότερες οι πλευρές ήθελαν να βελτιώσουν στις συνθήκες.

Κάπως έτσι η εμπιστοσύνη παραμένει αδιατάραχτη μεταξύ ποδοσφαιριστή και κλαμπ που θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Η επέκταση του συμβολαίου σημαίνει πολλά για μένα. Έχω μάθει ήδη πολλά στην Μπάγερν, εντός και εκτός γηπέδου. Το Μόναχο έχει γίνει σπίτι τόσο για μένα όσο και την οικογένειά μου ενώ και οι οπαδοί είναι σημαντικοί για μένα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Τελ, ο οποίος τη φετινή περίοδο έχει καταγράψει επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα