Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη 2-3: Πιστή στο όνειρο, οδεύει προς τα αστέρια

Ιάσονας Θεριός
stuttgart

bet365

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε στις νίκες, πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ (3-2) και εξακολουθεί να στρογγυλοκάθεται στην πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Οι αγωνιστικές κυλούν μα η Στουτγκάρδη δεν λέει να το... κουνήσει από την πρώτη τετράδα της Bundesliga και πιστεύει ολοένα και περισσότερο στο όνειρο της εξόδου στο επόμενο Champions League. Οι Σουηβοί άφησαν πίσω τους την γκέλα με την Κολωνία, υπέταξαν με 3-2 τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και παραμένουν στην 3η θέση του πρωταθλήματος και μάλιστα έξι και επτά βαθμούς αντίστοιχα μακριά από τις Ντόρτμουντ και Λειψία. Στα χαμηλά αλλά ασφαλείς οι Λύκοι, που βρίσκονται στη 13η θέση της Bundesliga και το +8 από τους... μπελάδες.

Πρωταγωνιστής ξανά για τη Στουτγκάρδη ο Γκιρασί που πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Ο «καυτός» φορ από τη Γουινέα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό και χάρισε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του από την άσπρη βούλα στο 54', τέσσερα λεπτά μετά την προσωρινή ισοφάριση του Μέλε. Ο Βάγκνομαν έκανε το 3-1 στο 77', με τη Βόλφσμπουργκ απλά να καταφέρνει να μειώσει στο 83' με τον Ενμέτσα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα