Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Σοκ για τους Βαυαρούς και -7 από τη Λεβερκούζεν

Βασίλης Μπαλατσός
bayern

bet365

Η Βέντερ Βρέμης θριάμβευσε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και υπέταξε τους πρωταθλητές Γερμανίας με 1-0 . Στο -7 από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν οι Βαυαροί, οι οποίοι για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια δεν έβαλαν γκολ στηνέδρα τους.

Ήττα σοκ για την Μπάγερν! Η Βέντερ Βρέμης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε των Βαυαρών με 1-0 και πανηγύροσε το πρώτο της «διπλό» στο Μόναχο μετά το 2008 και την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι... έστειλαν το μήνυμα τους στο 27' όταν ο Εντζινμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από on-field review για φάουλ στον Μουσιάλα. Η Μπάγερν δεν ανέβασε την απόδοση της και έμεινε πίσω στο σκορ στο 59'. Ο Βάισερ πάτησε περιοχή, ντρίπλαρε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νόιερ για το 0-1.

Οι Βαυαροί πίεσαν και απείλησαν τη Βέρντερ, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ζέτερερ. Στο 80' ο κίπερ των φιλοξενούμενων νίκησε τον Κέιν και στο 87' με σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Τελ έστειλε την μπάλα δις στο δοκάρι και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Μπάγερν δεν έβαλε γκολ στην έδρα της για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2020!

Μπάγερν: Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις (64' Τελ), Κίμιχ (64' Μίλερ), Γκερέιρο (64' Γκορέτσκα), Κομάν (84' Τσούπο-Μότινγκ), Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν

Βέρντερ Βρέμης: Ζέτερερ, Σταρκ, Φριντλ, Γιουνγκ, Λίνεν, Βάιζερ, Σμιντ (84' Κοβνάτσκι), Στάγκε, Αγκού (89' Ντέμαν), Εντζινμά (89' Γκρος), Βολτεμάντε (65' Μπορέ)

Η Βαθμολογία:

bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα