Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου 0-1: Επιστροφή στην κορυφή με «σφραγίδα» Κέιν

kane_bayern_munich_1

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε στην έδρα της Κολωνίας με 1-0, με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Χάρι Κέιν και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της Bundesliga, με ματς περισσότερο από τη Λεβερκούζεν.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει από εκεί που ήταν στην διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι Βαυαροί επικράτησαν με 1-0 στην έδρα της Κολωνίας και πανηγύρισαν το έκτο διαδοχικό τους τρίποντο στην Bundesliga. Πάτησε εκ νέου κορυφή η ομάδα του Τόμας Τούχελ, στο +1 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία το Σάββατο (25/11) θα αντιμετωπίσει τη Βέρντερ Βρέμης, εκτός έδρας.

Πρωταγωνιστής των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν για ακόμα μια φορά ο Χάρι Κέιν. Στο 20' οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Σανέ έβγαλε την μπαλιά, ο Τσούπο Μότινγκ εκτέλεσε, ο Σβέμπε τον νίκησε αλλά ο Άγγλος φορ πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. O 30χρονος killer σκόραρε για 22η φορά στη 16η εμφάνιση του με τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ τις οποίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με κορυφαία στο 79', όταν ο Κίνγκσλι Κομάν σημάδεψε το δοκάρι. Αξιοσημείωτο πως ο Τούχελ δεν έκανε ούτε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Μπάγερν: Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Μαζράουι, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Τσούπο Μότινγκ, Κομάν, Κέιν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα