Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 1-0: Ο Μπραντ «ξεκλείδωσε» τη νίκη και την έστειλε κορυφή

Νίκος Κικίδης
Ντόρτμουντ

bet365

Η Ντόρτμουντ δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και με τον Μπραντ να δίνει τη λύση επικράτησε 1-0 της Βέρντερ Βρέμης για να αναρριχηθεί προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga.

Ρόις και Μάλεν μπορεί να σπαταλούσαν τις ευκαιρίες με το... κιλό για τη Ντόρτμουντ, όμως τελικά το νικηφόρο σερί δεν έσπασε! Με τον Μπραντ να δίνει τη λύση στο β΄μέρος, οι Βεστφαλοί λύγισαν τη Βέρντερ Βρέμης με 1-0 και έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες που τους έστειλαν προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga.

Έπειτα από ένα φορτσάτο ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, η Ντόρτμουντ πήρε σταδιακά τα ηνία του αγώνα και άγγιξε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 33΄σε χαμένο τετ-α-τετ του Ρόις. Στο 45΄και στο 54΄ήταν η σειρά του Μάλεν να αποτύχει μπροστά από την εστία, όμως στο 61΄ο γόρδιος δεσμός λύθηκε.

Μετά από εξαιρετική κάθετη του Τσαν που «έκοψε» την άμυνα της Βέρντερ στα δυο, ο Μπραντ βρέθηκε στο τετ-α-τετ και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0. Κι αφού ο Κόμπελ αρνήθηκε στο 82΄την... ψυχρολουσία με όμορφη επέμβαση στην προσπάθεια του Ενινμά, η Ντόρτμουντ σφράγισε ένα πολύτιμο τρίποντο που την έστειλε στο +1 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα