Bundesliga: Ιστορική νίκη για τη Χάιντενχαϊμ, χορταστική ισοπαλία μεταξύ Ντάρμσταντ και Γκλάντμπαχ

heidenheim

bet365

Η Χάιντενχαϊμ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, καθώς επικράτησε με 4-2 της Βέρντερ Βρέμης. Ντάρμσταντ και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες με 3-3, σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Η Χάιντενχαϊμ κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, καθώς επικράτησε με 4-2 της Βέρντερ Βρέμης στη «Voith-Arena».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5', χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τιμ Κλάιντινστ. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44', με σκόρερ έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Βέρντερ, τον Έρεν Ντίνσκι.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε και οι φιλoξενούμενοι μείωσαν αρχικά στο 49' με τον Μάρβιν Ντουκς και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μίτσελ Βάιζερ στο 64' για το 2-2. Αυτό ήταν αρκετό για να «ταρακουνήσει» τη Χάιντενχαϊμ και να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ντίνσκι, ο οποίος σκόραρε στο 68' το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76', ο Γιαν Νίκλας Μπέστε έκανε το τελικό 4-2 για την ομάδα του Φρανκ Σμιντ.

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Γκλάντμπαχ

Ντάρμσταντ και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα θεαματικό παιχνίδι στο «Merck-Stadion». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν «αέρα» δύο τερμάτων από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, χάρη στα γκολ των Μάρβιν Μέλεμ (8') και του Ματέι Μαγκλίκα (10'). Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 33' ο Τιμ Σκάρκε, που έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε όταν η Ντάρμσταντ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μάγλικα στο 49'. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και μείωσαν αρχικά στο 56' με τον Τεοσόν Σιμπατσέ. Το 3-2 έκανε στο 73' ο Φλόριαν Νόιχαους και την ισοφάριση για την ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε πέτυχε στο 77', ο Τόμας Τσβαντσάρα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα