Bundesiga: Τρίποντο «χρυσάφι» για την Στουτγκάρδη, λευκή ισοπαλία για Ουνιόν και Λεβερκούζεν

Newsroom
Bundesiga: Τρίποντο «χρυσάφι» για την Στουτγκάρδη, λευκή ισοπαλία για Ουνιόν και Λεβερκούζεν

bet365

Η Στουτγκάρδη νίκησε με 2-1 την Γκλάντμπαχ και «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ισοπαλία δίχως σκορ στο Βερολίνο για Ουνιόν και Μπάγερν Λεβερκούζεν. Επιστροφή στις νίκες για τη Λειψία.

Μεγάλη νίκη για την Στουτγκάρδη! Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Ντίνου Μαυροπάνου μετά από δύο ισοπαλίες πήρε τρίποντο, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Γκλάντμπαχ με 2-1. Οι Σουηβοί άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Γκιρασί, στο 78' ισοφάρισε ο Βάιγκλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 82' ο Ιτακούρα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Κουλιμπαλί ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και χάρισε μια κομβική νίκη στην ομάδα του, χάρη στην οποία «ξεκόλλησε» από την ζώνη του υποβιβασμού, έστω και στην ισοβαθμία με την Μπόχουμ (28 βαθμούς).

Αλληλοεξόντωση για Ουνιόν και Λεβερκούζεν

Στη λευκή ισοπαλία (0-0) περιορίστηκαν Ουνιόν και Λεβερκούζεν στο Βερολίνο, με αμφότερες να πετούν δυο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο σε ευκαιρία του Μπάκερ στο 86΄, όμως το μηδέν έμεινε μέχρι τέλους. Κάπως έτσι η Ουνιόν έδωσε την ευκαιρία στη Φράιμπουργκ να την πιάσει στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς, τη στιγμή που η Λεβερκούζεν έχασε έδαφος για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Η αναρρίχηση συνεχίζεται για τη Φράιμπουργκ

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε 1-0 στην έδρα της Κολωνίας κι έπιασε την Ουνιόν στην τρίτη θέση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντόαν στο 54΄, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο που τους έχει εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Λειψία

Η Λειψία μετά την ήττα από την Μπάγερ στο Λεβερκούζεν με 2-0 επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Χόφενχαϊμ στην Red Bull Arena με 1-0. Οι Ταύροι ήταν κατά κράτος ανώτεροι, όμως βρήκαν μόνο μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 28' ο Φόρσμπεργκ πάσαρε στον Ενκουνκού και ο Γάλλος με σουτ πέτυχε το γκολ που εν τέλει έκρινε το ματς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 54 βαθμούς και παραμένουν στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ. Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι.

Μοιρασιά στην Φρανκφούρτη

Ούτε τώρα τρίποντο για την Άιντραχτ. Οι Αετοί προηγήθηκαν στη Φρανκφούρτη, όμως η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' όταν ο Ρεχμπετσάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Ντεμίροβιτς έφερε το ματς σε ισορροπία στο 58'. Η 9η Άιντραχτ παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και εννέα αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τέσερις ήττες. Από την πλευρά της η Άουγκσμπουργκ πήρε βαθμό μετά από δύο διαδοχικές ήττες και είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η βαθμολογία της Bundesliga:

Βαθμολογία Bundesliga

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα