Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ 1-2: Πήρε ανάσα και «διπλό» χρυσάφι με δίλεπτο χτύπημα

Ιάσονας Θεριός
hoffenheim_win

bet365

Η Χόφενχαϊμ χάρη σε δύο γκολ σε δύο λεπτά στην αρχή του δεύτερου μέρους πήρε τρίποντο-οξυγόνο στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζωή. Κολωνία και Γκλάντμπαχ έμειναν στο μηδέν.

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για τη Χόφενχαϊμ, η οποία έφυγε με το «διπλό» από τη Βρέμη, επικρατώντας με 2-1 της Βέρντερ και παίρνοντας σημαντική ανάσα, αφού πλέον βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι επί της ουσίας έβγαλαν... νοκ-άουτ το σύνολο του Βέρνερ από το 50' ως το 52', διάστημα στο οποίο Κράμαριτς και Μπαουμγκάρτνερ βρήκαν δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα τους προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Πίεπερ στο 76ο λεπτό, όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση και δεν απέφυγαν την ήττα.

Νωρίτερα, Κολωνία και Γλάντμπαχ κόλλησαν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης. Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και εν τέλει αμφότερες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Στον πάγκο για τους Τράγους βρέθηκε ο Δημήτρης Λημνιός.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα