Σάλκε - Ντόρτμουντ 2-2: Ντερμπάρα με νικήτρια την Μπάγερν

Σάλκε - Ντόρτμουντ 2-2: Ντερμπάρα με νικήτρια την Μπάγερν

bet365

Στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ η Σάλκε και η Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισάπαλες στο Γκελζενκίρχεν με σκορ 2-2. Οι Βασιλικοί Μπελ «έσπασαν» το νικηφόρο σερί της Μπορούσια και έδωσαν την ευκαιρία στην Μπάγερν να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.

Ματσάρα χωρίς νικητή στην «Veltins-Arena»! Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε δύο φορές της Σάλκε, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Οι Βασιλικοί Μπλε ανέβηκαν στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς, όσους έχει και η 16η Στουτγκάρδη και απέχουν έναν πόντο από την 15η Χέρτα. Η Μπορούσια από την πλευρά της έχασε βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές και έμεινε στο-2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38' με το δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Σλότερμπεκ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, στο 50', όταν ο Φρέι έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μπέλτερ εξ επαφής ισοφάρισε. Ο Γκερέιρο στο 60' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε εκ νέου μπροστά την Ντόρτμουντ, όμως στο 79' ο Καραμάν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπέλτερ διαμόρφωσε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία:

bundesliga table

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα