Bundesliga: Έχασε έδαφος η Ουνιόν, η Σάλκε βύθισε τη Μπόχουμ των Ελλήνων

Newsroom
Bundesliga: Έχασε έδαφος η Ουνιόν, η Σάλκε βύθισε τη Μπόχουμ των Ελλήνων

bet365

Τρίτη σερί απώλεια βαθμών για την Ουνιόν που κόλλησε στο 0-0 με την Κολωνία και ξέμεινε στο -5 από την κορυφή. «Ανάσα» για την Σάλκε κόντρα στη Μπόχουμ, μοιρασιά για Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ.

Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς γκολ. Η Ουνιόν Βερολίνου δείχνει να ξεμένει από καύσιμα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, αφού κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Κολωνία και πλέον η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς. Λίγες φάσεις στον αγώνα με την Κολωνία μάλιστα να έχει τη μεγαλύτερη στο 30΄με τον Τίγκες αλλά να μην βρίσκει δίχτυα, με το 0-0 να παραμένει έως το τέλος.

Νέα ισοπαλία για τη Φράιμπουργκ, 1-1 με τη Γκλάντμπαχ

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της Bundesliga έχασε η Φράιμπουργκ, η οποία έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Γκλάντμπαχ και περιορίστηκε στην πέμπτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Μπενσεμπαϊνί στο 87΄και μοιραία έμειναν στο μηδέν.

Συνεχίζεται το σερί για τη Μάιντς

Ακόμα μια νίκη, την τέταρτη στη σειρά πανηγύρισε η Μάιντς, η οποία επικράτησε 1-0 της Χόφενχαϊμ και σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μπαρέιρο στο 33΄, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το μηδέν έως το τέλος.

«Οξυγόνο» για τη Σάλκε

Η Σάλκε δεν θα πέσει δίχως μάχη! Οι Βασιλικοί Μπλε μετά την νίκη επί της Στουτγκάρδης με 2-1 πήραν back to back τρίποντο, καθώς επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με το αυτογκόλ του Ρίμαν και στο 79' ο Μπάτλερ με σουτ μετά από ασίστ του Σάλαζαρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Σάλκε πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν, έπιασε την Μπόχουμ στους 19 βαθμούς και την έριξε στην τελευταία θέση. Τετραπλή ισοβαθμία με την Χοφενχάιμ να είναι στην 16η θέση και την Στουτγκάρδη στη 15η.

Επιστροφή στις νίκες για την Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ μετά την ήττα από την Χέρτα Βερολίνου με 2-0 επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε Βέρντερ Βρέρμης, εντός έδρας, με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 6 με τον Μπέλιο. Στο 16' ο Στέιτζ με κεφαλιά εξ επαφής μετά από σέντρα του Μπίτενκουρτ ισοφάρισε, προσωρινά, σε 1-1. Η Άουγκσμπουργκ μπήκα δυνατά και στο δεύτερο μέρος, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ο Μάιερ έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι τι φινάλε.

Βαθμολογία:

bndlg-table

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα