Στο κυνήγι της Μπάγερν οι Άιντραχτ και Ουνιόν, η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε με εξάρα τη Φράιμπουργκ

Newsroom
Στο κυνήγι της Μπάγερν οι Άιντραχτ και Ουνιόν, η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε με εξάρα τη Φράιμπουργκ

bet365

Επιστροφή στη δράση και στις νίκες για Άιντραχτ και Ουνιόν που μείωσαν τη διαφορά στο -5 από την κορυφή. Εκκωφαντική εξάρα της Βόλφσμπουργκ στη Φράιμπουργκ (6-0), βαθμός για τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου.

Με χαμόγελα ξημέρωσε το 2023 για την Άιντραχτ, η οποία στην επανεκκίνηση της Bundesliga νίκησε με 3-0 τη Σάλκε και πλησίασε τη Μπάγερν στους πέντε βαθμούς. Ο Λίντστρομ φρόντισε να βάλει από το 22΄σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, οι οποίοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη στα τελευταία λεπτά. Μπορέ αρχικά (84΄) και Μπούτα στη συνέχεια (90+1΄) κλείδωσαν το τρίποντο για την Άιντραχτ που κράτησε τη Σάλκε στην τελευταία θέση με εννιά βαθμούς.

Στο ίδιο μονοπάτι βάδισε και η Ουνιόν Βερολίνου που επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Χόφενχαϊμ και ανέβηκε στην τρίτη θέση, σε ισοβαθμία με τις Άιντραχτ και Φράιμπουργκ.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή ωστόσο ήταν η Βόλφσμπουργκ, η οποία διέσυρε με 6-0 τη Φράιμπουργκ για να επεκτείνει το νικηφόρο σερί στις πέντε νίκες που την ανέβασαν στην 6η θέση της Bundesliga. Ο Βιντ με δυο γκολ οδήγησε το άρμα για τους Λύκους, με τους Βίμερ, Γκέρχαρντ, Μπακού και Βάλντσμιντ να αφήνουν το οβολό για τους μια εκκωφαντική νίκη που κράτησε τη Φράιμπουργκ στην τέταρτη θέση.

Με νίκη συνέχισε και η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη (ο πρώτος έμεινε στον πάγκο, ο δεύτερος εκτός αποστολής) που επικράτησε 3-1 της Χέρτα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου (βασικός σε όλο τον αγώνα) έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Μάιντζ και παράλληλα στη 16η θέση.

Αποτελέσματα

Μπόχουμ - Χέρτα 3-1
Άιντραχτ - Σάλκε 3-0
Στουτγκάρδη - Μάιντζ 1-1
Ουνιόν Βερολίνου - Χόφενχαϊμ 3-1
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 6-0

Σάββατο 21/01

Κολωνία - Βέρντερ (19:30)

Κυριακή 22/01

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν (18:30)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα