Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Καμία προσφορά για τον Άγγλο μέσο, λέει ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Καμία προσφορά για τον Άγγλο μέσο, λέει ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ

Newsroom
Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Καμία προσφορά για τον Άγγλο μέσο, λέει ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ

bet365

Ο Σεμπάστιαν Κελ, αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, υποστήριξε ότι θα ήταν ηλίθιο από την ομάδα να αφήσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να φύγει και επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν λάβει ακόμα πρόταση για τον παίκτη.

Το αστέρι της Ντόρτμουντ και της Αγγλίας, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, παραμένει αναποφάσιστος για το μέλλον του, την ίδια ώρα που ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών τονίζει πως δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ ή η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν γραφεί ως οι πιο πιθανοί προορισμοί για τον Άγγλο διεθνή μέσο, που φέρεται να μην έχει αποφασίσει ποιό θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρας του.

Την ίδια ώρα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ επιβεβαίωσε στο Kicker ότι: «Δεν υπάρχουν καθόλου προσφορές για τον Τζουντ»!. Οι Βεστφαλοί επιθυμούν την παραμονή του Μπέλινγκχαμ, αλλά ένα ποσό της τάξης των 150 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να πείσει την ομάδα για το αντίθετο.

Στόχος του συλλόγου είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνούς και να τον κάνει τον κορυφαίο έμμισθο του συλλόγου. Πριν γίνουν οι συζητήσεις, η BVB θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα σχέδια του ίδιου. Αν θα μπορούσε να φανταστεί την παραμονή του στην ομάδα, η επέκταση θα καταρτιστεί σχεδόν αμέσως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κελ: «Ο Τζουντ έχει κάνει μια απίστευτη εξέλιξη εδώ. Με τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο, το αγωνιστικό του πνεύμα και την αφοσίωσή του, έχει γίνει ένας πραγματικός παίκτης της Μπορούσια που ταυτίζεται πολύ με την BVB. Δεν μπορώ να πω σήμερα αν και πότε αυτό θα συμβεί και με τον Τζουντ και από καθαρά αθλητική άποψη θα ήμουν ηλίθιος αν ήθελα να τον αφήσω να φύγει. Θα μιλήσουμε μαζί του και με τους γονείς του εν ευθέτω χρόνω. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πίεση. Ο Τζουντ θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο. Και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν καθόλου προσφορές»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα