Το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα η νέα διοικούσα!

Δημήτρης Τομαράς
Το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα η νέα διοικούσα!

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μαζί με τα νέα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης αναμένονται το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Ώρα αφίξεων αλλά και ανακοινώσεων από τον Κουτσοκούμνη και την FIFA. Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr ο Κύπριος αξιωματούχος έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα έχει μαζί του και όλα τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Άλλες πηγές μιλούν για 5 μέλη και άλλες για 7 και υπάρχει και διαρροή πως θα υπάρχουν και μέλη που θα ταξιδέψουν από εξωτερικό για Αθήνα. Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Παράλληλα υπάρχει η πληροφορία πως έχουν γίνει και επαφές με ΓΓΑ και Σταύρο Κοντονή. Και πως ο κ. Κοντονής θα ήθελε έναν άνθρωπο δικής του επιλογής στο νέο αυτό σχήμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα