Οι αποστολές της Κέρκυρας με ΑΕΚ και Ξάνθη

Νίκος Μαρούδας
Οι αποστολές της Κέρκυρας με ΑΕΚ και Ξάνθη

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και γι' αυτό με την Ξάνθη, μιας και η αποστολή δεν θα επιστρέψει στην Κέρκυρα από την Αθήνα...

Μία μέρα μετά το 2-0 επί του Αστέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ξάνθη. Οι «Φαίακες», φτάνουν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε δύο αποστολές.

Από αυτή κόντρα στην ΑΕΚ απουσιάζουν οι Ζορμπάς, Σιόντης και Επστάιν, που θα ενσωματωθούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Το... αντίθετο δρομολόγιο, θα κάνουν οι Γκερέκος και Τρεπεκλής, που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου, αλλά μετά από αυτό θα επιστρέψουν στο νησί.

Η αποστολή για ΑΕΚ: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας, Γκερέκος, Τρεπεκλής και Χιντζίδης.

Η αποστολή για Ξάνθη: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ζορμπάς, Επστάιν και Χιντζίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα