Μαραντόνα εναντίον Πφαφ 30 χρόνια μετά!

Μαραντόνα εναντίον Πφαφ 30 χρόνια μετά!

bet365

Ο Ζαν Μαρί Πφαφ διοργανώνει φιλικό επί βελγικού εδάφους με αντίπαλο τον Μαραντόνα σε μία άτυπη ρεπετισιόν του Μουντιάλ του 1986.

Πριν από 30 χρόνια η Αργεντινή στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να γράφει την δική του ραψωδία στο Μεξικό.

Η «Αλμπισελέστε» επιβλήθηκε στον τελικό με 3-2 της Γερμανίας.

Για να φτάσει όμως στο τέλος του δρόμου απέκλεισε στα ημιτελικά το Βέλγιο με 2-0. Ο Μαραντόνα ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτοντας μία από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας τους δεν κατάφεραν να ανακόψουν τον δρόμο του «Πίμπε Ντ' Όρο» και της παρέας του.

Τα καρέ του Βελγίου υπερασπιζόταν ο Ζαν Μαρί Πφαφ ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους γκολκίπερ όλων των εποχών.

Ο τελευταίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Μαραντόνα και πήρε πρωτοβουλία να διοργανώσει φιλικό στην Αμβέρσα στις 14 Νοεμβρίου προκειμένου να εορταστεί η 30η επέτειος του συγκεκριμένου αγώνα.

«Συμφωνήσαμε στις 14 Νοεμβρίου με τον φίλο μου Ζαν Μαρί Πφαφ να θυμηθούμε το παρελθόν οργανώνοντας ένα παιχνίδι για όλους τους Βέλγους», ήταν το μήνυμα του Μαραντόνα.

Με την Εθνική Βελγίου θα αγωνιστούν οι Πφαφ, Βέρβουρτ, Ντάνιελ Βέιτ, Νίκο Κλάσεν, Ζιμπέλ Μποντάρ, Ζορζ Γκρουν και Έρβιν Βάντεμπεργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα