Ντα Κόστα στο gazzetta.gr: «Κράτησα το γκολ για τον ΠΑΟΚ»

Ντα Κόστα στο gazzetta.gr: «Κράτησα το γκολ για τον ΠΑΟΚ»

Ντα Κόστα στο gazzetta.gr: «Κράτησα το γκολ για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Μετά την... σβηστή νίκη επί της Αστανά, ο Μανουέλ Ντα Κόστα, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό που δεν θα μπορεί να σταματήσει κανείς, αλλά και το... γκολ που φύλαξε για τον ΠΑΟΚ.

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες κόντρα στην Αστανά, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και αναμφισβήτητα ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του παζλ του Πάουλο Μπέντο.

Ο διεθνής Μαροκινός στόπερ, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», έστειλε το μήνυμά του ενόψει συνέχειας μέσω του gazzetta.gr, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της, ενώ δε δίστασε να μας πει ότι... φύλαξε ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ (23/10, 20:30)

«Ξέραμε ότι η Αστανά είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς παίξαμε καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όλοι μαζί ως ομάδα και πετύχαμε δύο γκολ σε ένα καλό χρονικό σημείο. Το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς βοήθησε όλη την ομάδα και δημιούργησε τις συνθήκες για να πρεσάρουμε και να κάνουμε πιο πολλές επιθέσεις», σχολίασε για το ματς κόντρα στους Καζάκους και συνέχισε εξηγώντας το πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τόσο καλή αμυντική λειτουργία:

«Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα καταλλήλως με τον προπονητή, κοιτάξαμε το video της Αστανά και όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις τα βγάλαμε στον αγώνα. Όταν ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα και παίζουμε όλοι μαζί, δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Είχες και την ευκαιρία να σκοράρεις.

«Ναι, είναι αλήθεια αλλά νικούσαμε 3-0 και δεν ήταν κρίσιμο το να σκοράρω. Το κρατάω για το επόμενο ματς, που ίσως χρειαστεί περισσότερο».

Ο πρώτος γύρος του Europa League ολοκληρώθηκε και είστε στους έξι βαθμούς μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του;

«Ναι, μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, πάμε στην Αστανά για τη νίκη. Δεν κοιτάμε όπως την 1η ή την 2η θέση, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε»

Πως να περιμένουμε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, παίζουμε καλά, ήμασταν πολύ καλοί με την ΑΕΚ αλλά και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος. Όπως είπα, είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα νικάμε επειδή είμαστε οι καλύτεροι, πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα πρέπει κοιτάμε την κάθε πρόκληση ξεχωριστά, ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να σεβόμαστε τα "θέλω" του, έχουμε ποιότητα ως ομάδα και αν αποδίδουμε ως ομάδα πιστεύω ότι κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει τον Ολυμπιακό, επειδή είμαστε πολύ καλοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα