Ικανοποιημένος με α' μέρος και Καρντόσο ο Μπέντο

Ικανοποιημένος με α' μέρος και Καρντόσο ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποιημένος με α' μέρος και Καρντόσο ο Μπέντο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ευχαριστημένος κυρίως από το α' μέρος με Αστανά αλλά και από τον Καρντόσο.
Ο Μπέντο είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το εάν ήταν τόσο εύκολη τελικά η νίκη: Η αλήθεια είναι πως καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Το έκανε εύκολο η απόδοσή μας στο α' μέρος. Φτάσαμε στο ημίχρονο με πλεονέκτημα και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Η απόδοσή μας αυτή μας οδήγησε σε αυτήν την απόλυτα δίκαιη νίκη.
Το κατά πόσον του προκάλεσε κάποια... έκπληξη η Αστανά: Είναι αλήθεια πως η ομάδα αυτή εμφανίστηκε λίγο έως πολύ όπως την περιμέναμε. Στο α' μέρος επειδή ήμασταν αποτελεσματική η τακτική της ήταν όπως την περιμέναμε. Όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δεν είχαμε έκπληξη ή πρόβλημα με την Αστανά σήμερα. Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό.
Τον Καρντόσο και την εικόνα του: Ναι. Πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημενος. Δεν στεκόμαστε στο εάν ο φορ βάζει γκολ. Αμυντικά ήταν πολύ καλός και επιθετικά βοήθησε. Δεν λειτούργησε ατομικά και βοήθησε πολύ. Έχουμε πάρει μία πολύ καλή απάντηση από αυτόν από αυτό το ευρωπαϊκό ματς.
Τις συνθήκες στην Αστανά και το ότι έχει πλαστικό χόρτο το γήπεδο εκεί: Είναι πολύ μακριά ακόμα το ματς. Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα. Έχουμε πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετά. Είναι σημαντικά ματς. Είναι στις 3 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε έχουμε άλλα ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα