Γιουνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ 3-1

Γιουνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ 3-1

Gazzetta team
Γιουνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ 3-1

bet365

H Γιουνγκ Μπόις έκανε την ανατροπή με χατ τρικ του Οαρό, επικράτησε 3-1 του ΑΠΟΕΛ στη Βέρνη και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Οαρό ήταν εντυπωσιακός, ο ΑΠΟΕΛ εμφάνισε πολλά κενά στην άμυνα και η Γιουνγκ Μπόις με το 3-1 στη Βέρνη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και μπήκε δυνατά στη μάχη της πρόκρισης. Οι Κύπριοι που βρίσκονται στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 13΄ άνοιξαν το σκορ. Εξαιρετική ασίστ του Βινίσιους και ο Εφραίμ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση της Γιουνγκ Μπόις ήταν άμεση και στο 18’ ήρθε το 1-1 με τον Οαρό. Ο Γάλλος επιθετικός δέχθηκε την πάσα του Σικ, πλάσαρε ιδανικά και ισοφάρισε. Μοιραίος ο Μερκής, ο οποίος πέρασε στο 49' στο ματς και στο επόμενο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Οαρό ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Βάτερμαν, αλλά με δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το 2-1. Οι Ελβετοί πίεσαν είχαν στιγμές και στο 82' ο Οαρό πέτυχε χατ τρικ. Στις καθυστερήσεις ο Κούπο εχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο γκολ, αλλά έσωσε ο Βάτερμαν.

2ος Ομιλος

Βαθμολογία
1. ΑΠΟΕΛ 4-4 6
2. Ολυμπιακός 5-2 6
3. Γιουνγκ Μπόις 3-2 4
4. Αστάνα 2-6 1

Επόμενη αγωνιστική 3/11
Αστάνα - Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛ - Γιουνγκ Μπόις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα