Γκολάρες, σεντόνι και... φύγαμε για τελικό!

Gazzetta team
Γκολάρες, σεντόνι και... φύγαμε για τελικό!

bet365

Τον φετινό τελικό του Champions League δεν χρειάζεται να τον δεις από τον καναπέ! Η Nissan σου έχει καλύτερη... θέση! Μέσα στο γήπεδο! Ψήφισε το goal of the week και διεκδίκησε 2 εισιτήρια.

Δες το ημερολόγιό σου, φίξαρε τα ραντεβού σου κι άφησε κενή την 3η Ιουνίου 2017.

Πιθανότατα να μην είσαι στην Ελλάδα αν είσαι ένας από τους δύο μεγάλους τυχερούς της Nissan! Aυτούς που θα κερδίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κάρντιφ ώστε να δουν από κοντά τον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ! Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν εκεί θα είναι η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Γιουβέντους ή η Μπάγερν! Ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Πεπ, ο Μπουφόν, ο Λεβαντόφσκι ή κάποιος άλλος.

Είναι νωρίς άλλωστε ακόμη και για προβλέψεις... Δεν είναι όμως καθόλου νωρίς για να αρχίσεις τα όνειρα για την δική σου παρουσία. Άλλωστε η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή κι εύκολη. Συμπλήρωσε απλά τα στοιχεία σου στη φόρμα της Nissan και... περίμενε. Παράλληλα άλλωστε «παίζουν» κι άλλα σημαντικά δώρα που μπορείς να τα διεκδικήσεις.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά... Απλά αυτό που σου αρέσει. Να δεις ξανά τα 5 καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και να ρίξεις στην... ηλεκτρονική κάλπη αυτό που εσύ θεωρείς το πιο φαντεζί. Το πιο εντυπωσιακό... Το πιο δουλεμένο. Το καλύτερο! Την «γκολάρα της αγωνιστικής» στην ποδοσφαιρική... αργκό!

Το gazzetta και η Nissan σου... φρεσκάρουν την μνήμη και σου θυμίζουν τα πέντε ομορφότερα γκολ που είναι υποψήφια για την 3η αγωνιστική:

1) ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ (Αρσεναλ-Λουντογκόρετς 6-0)

Η Άρσεναλ έκανε... πάρτι κόντρα στη Λουντογκόρετς και το σύνθημα να αρχίσει αυτό το έδωσε ο Αλέξις Σάντσες με ένα απίθανο γκολ! Άδειασε τον αντίπαλό του, είδε τον τερματοφύλακα ελαφρώς έξω από την εστία και δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Με μια υπέροχη λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βούλγαρων και τα... υπόλοιπα είναι ιστορία!

2) ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΣΚΕΘ (Ρεάλ Μαδρίτης-Λέγκια Βαρσοβίας 5-1)

Το ματς είχε κριθεί. Άλλωστε κανείς δεν περίμενε ότι η Λέγκια θα δυσκόλευε την Ρεάλ και μάλιστα μέσα στο Μπερναμπέου! Έτσι υπήρχε και χρόνος για show time. O Λούκας Βάθκεθ με ένα ξερό σουτ στην κίνηση έκανε το 4-1 στο 68' και μπήκε στην λίστα των υποψηφίων.

3) ΧΟΥΑΝ ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ (Λυών-Γιουβέντους 0-1)

Γκολάρα από κάθε άποψη. Από βαθμολογική γιατί έδωσε στην Γιουβέντους, που έπαιζε με δέκα παίκτες, μια τεράστια νίκη που ουσιαστικά της εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! Όμως κι από πλευράς θεάματος ήταν... τεράστιο τεμάχιο. Ο Κουαδράδο, που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, από πλάγια... σημάδεψε την κλειστή γωνία του κίπερ των Γάλλων και δεν λάθεψε. Αξίζει με το παραπάνω την θέση στο top5... (σ.σ Κι αν θέλετε την υποκειμενική άποψη μας... φλερτάρει με την κορυφή)!

4) ΜΙΓΚΕΛ ΛΑΓΙΟΥΝ (Μπριζ-Πόρτο 1-2)

Η Πόρτο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Βέλγιο! Η Μπριζ προηγήθηκε με 1-0 και οι Πορτογάλοι έβλεπαν κατάφατσα το φάσμα ενός πρόωρου αποκλεισμού! Τελικά ήταν η ώρα του Μιγκέλ Λαγιούν. Ο Μεξικάνος διεθνής με ένα... κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 κι έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση και την απόλυτη ανατροπή!

5) ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ (Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι 4-0)

Η επιστροφή του Πεπ Γουαρδιόλα στο αγαπημένο του «Καμπ Νου» με την φόρμα της Σίτι ήταν εφιαλτική για τον ίδιο. Αντίθετα το... θεωρητικά ντέρμπι της αγωνιστικής ήταν μια γιορτή για την Μπάρτσα και τον Λιονέλ Μέσι που έκανε ένα ακόμη χατ τρικ στην καριέρα του! Ο Αργεντίνος δέχεται μια ακόμη ασίστ από τον Ινιέστα σημαδεύει σωστά και σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο... Δεν μπορούσε να λείπει από το πανηγύρι των best goals της Nissan!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα