Νέα δοκιμή με Βιάνα αριστερά και Καρντόσο κορυφή!

Δημήτρης Τομαράς
Νέα δοκιμή με Βιάνα αριστερά και Καρντόσο κορυφή!

bet365

Για 2η συνεχόμενη ημέρα ο Μπέντο δοκίμασε Βιάνα ως αριστερό μπακ. Έβαλε και Ρέτσο σε αυτήν την θέση στις δοκιμές του για Αστανά. Στους βασικούς και ο Καρντόσο!

Από χθες σας είχαμε μεταφέρει την δοκιμή του νεαρού Βραζιλιάνου στόπερ σε ρόλο αρ. μπακ. Στις δοκιμές της Τετάρτης ο Πάουλο Μπέντο δοκίμασε και πάλι τον Μπρούνο Βιάνα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το έκανε σε ένα μεγάλο μέρος του εσωτερικού διτέρματος. Στο μεγαλύτερο για την ακρίβεια. Εκτός από τον Βιάνα δοκίμασε εκεί και τον Ρέτσο. Αυτή του η δοκιμή από μόνη της δείχνει πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει επακριβώς τον... εκλεκτό. Προφανώς θα το κάνει την Πέμπτη. Οι περισσότερες πηγές πάντως επέμεναν ακόμα για Ρέτσο.

Επίσης - παρότι όλες οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες επιμένουν για Ιντέγε - έχει δοκιμάσει για αρκετή ώρα ως φορ και τον Καρντόσο! Κάτι που μπορεί να δείχνει άλλου τύπου πρόθεση για την γραμμή κρούσης ή μπορεί και όχι. Κατά τα άλλα οι άλλες βασικές δοκιμές ήταν με την γνωστή... 11άδα. Θυμίζουμε πως μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρχε η αίσθηση και σιγουριά για αρχικό σχήμα με Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ρέτσο αριστερό και στόπερ τους Ντα Κόστα και Μποτία.

Κέντρο με Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, δεκάρι ο Φορτούνης και "φτερά" με Ελιουνούσι και Σεμπά. Φορ ο Ιντέγε. Φαίνεται πως ο Ίβηρας αμφιταλαντεύεται κυρίως για τον αρ. μπακ με κάποιες πηγές πάντως να μιλούν και για άλλη μία πιθανή "έκπληξη" για τους 11 της Αστανά. Ορισμένοι έδιναν πάντως προβάδισμα σε Καμπιάσο αντί του Μάρτινς. Όλα αυτά σημαίνουν πως υπάρχουν ακόμα 2 - 3... ερωτηματικά για το βασικό σχήμα...
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα