Έμεινε εκτός (και) ο Μάριν (vid)

Έμεινε εκτός (και) ο Μάριν (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Έμεινε εκτός (και) ο Μάριν (vid)

bet365

Μετά τον Ντε Λα Μπέγια και ο Μάρκο Μάριν έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με την Αστάνα. Οι λόγοι για την μίνι αυτή έκπληξη και οι πιθανοί 11.

Ο Πάουλο Μπέντο έκανε την μίνι... έκπληξη και αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Αστάνα τον Μάρκο Μάριν. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την προπόνηση της Τετάρτης γνωστοποίησε την απόφαση αυτή με τον Γερμανό να μένει εκτός για λόγους τακτικής αλλά και για να πάρει ανάσες. Ο Μάριν πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει και υπάρχει η αίσθηση πως πηγαίνει για τα βασικά πλάνα με ΠΑΟΚ.

Παράλληλα εκτός από τον Γερμανό, ο Μπέντο αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ντε Λα Μπέγια για να τον προφυλάξει ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Εκτός για λόγους τακτικής και οι Ρομαό και Σιόβας.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Όπως έχουμε γράψει και νωρίτερα με τα βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Μπέντο πάει για 11άδα με Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ρέτσο αριστερό και στόπερ τους Ντα Κόστα και Μποτία.

Κέντρο με Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, δεκάρι ο Φορτούνης και "φτερά" με Ελιουνούσι και Σεμπά. Φορ ο Ιντέγε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα