Εμποκού: «Δεν προκαλεί φόβο η Σταντάρ»

Εμποκού: «Δεν προκαλεί φόβο η Σταντάρ»

Gazzetta team
Εμποκού: «Δεν προκαλεί φόβο η Σταντάρ»

bet365

Με σεβασμό στην πρώην ομάδα του, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού μίλησε για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη Λιέγη και ανέφερε ότι η Σταντάρ δεν μπορεί να προκαλέσει φόβο στους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» ψάχνει τη νίκη στο ματς – τελικό έπειτα από τις δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Εμποκού, χαρακτήρισε... άλλη ομάδα τη Σταντάρ, σε σχέση μ' εκείνη που άφησε πίσω του, λέγοντας πως δεν μπορεί να φοβίσει τον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Κιέβο είχε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να με αποκτήσει αλλά στο πρώτο μου ματς τραυματίστηκα. Κατά την διάρκεια της απουσίας μου ο προπονητής έστησε μία ομάδα με 13 παίκτες και σε αυτούς δεν είχα συμπεριληφθεί. Έτσι, δεν είχα καμία πιθανότητα να καθιερωθώ. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για μένα και τον Ιανουάριο, όμως επέλεξα να παραμείνω στην Ιταλία για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Η Κιέβο, ωστόσο, δεν μου έδωσε την ευκαιρία και ήθελε να με δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα.

Υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ένας απο αυτούς ήταν και η Κλαμπ Μπριζ καθώς έκανε πρόταση στον μάνατζέρ μου, όμως ούτε που το συζήτησα. Αρχικά οι φιλοδοξίες μου ήταν πιο πάνω από το να γυρίσω στο Βέλγιο και δεύτερον για μένα εκεί υπάρχει μόνο μία ομάδα, η Σταντάρ. Η Σταντάρ που θα αντιμετωπίσω με τον Παναθηναϊκό δεν έχει σχέση με την Σταντάρ στην οποία αγωνίστηκα εγώ. Είναι άλλη ομάδα, κυρίως γιατί δεν έχει την επιθετική γραμμή που είχε παλαιότερα. Με όλο τον σεβασμό δεν μου προκαλεί κανέναν απόλύτως φόβο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα