Πούλησε τον Μπεντακούρ στη Γιουβέντους η Μπόκα

Πούλησε τον Μπεντακούρ στη Γιουβέντους η Μπόκα

Κώστας Ζάλιαρης
Πούλησε τον Μπεντακούρ στη Γιουβέντους η Μπόκα

bet365

Από επίσημα χείλη της Μπόκα Τζούνιορς γνωστοποιήθηκε η παραχώρηση του Ουρουγουανού χαφ, Ροντρίγκο Μπεντακούρ, στη Γιουβέντους, σ' ένα deal που είχε αρχίσει να γράφεται από την... εποχή της επιστροφής του Τέβεζ στην Αργεντινή.

Ο Μπεντακούρ είχε γίνει στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, από τη στιγμή που η «Γηραιά Κυρία» είχε τον πρώτο λόγο για να διαλέξει εκείνον που επιθυμούσε έπειτα από ειδική συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τη Μπόκα, ο ποδοσφαιριστής μετακομίζει στο Τορίνο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου από την Αργεντινή, Ντανιέλ Ανγκελίτσι, επιβεβαίωσε τη μεταγραφή, για την οποία η Γιουβέντους διέθεσε 7,5 εκατ.ευρώ και αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα της παραχώρησης του Κάρλος Τέβεζ στη Μπόκα, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει με τέτοια φόρμουλα που επέτρεπε στην ιταλική ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή εκείνη επιθυμούσε...

Ο Μπεντακούρ θα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του, όντας 19 ετών και έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της ομάδας από το Μπουένος Άιρες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα