Ρεάλ Μαδρίτης - Λέγκια Βαρσοβίας 5-1

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Λέγκια Βαρσοβίας 5-1

bet365

Η Ρεάλ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας επικρατώντας 5-1 στην Μαδρίτη, ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε από την Λισαβόνα σε βάρος της Σπόρτινγκ (1-2).

Στο πιο εύκολο ματς του ομίλου, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε άνετα τη δουλειά κόντρα σε μια ομάδα που είχε 21 χρόνια να παίξει στο Champions League. Οι Merengues έμειναν για πρώτη φορά φέτος στους ομίλους χωρίς γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως δεν είχαν πρόβλημα να ρίξουν 4 στους Πολωνούς και να παραμείνουν στο Νο1 του group μαζί με την Ντόρτμουντ. Οι Blancos άνοιξαν το σκορ στο 16' όταν ο Μπέιλ έκανε ατομική ενέργεια από τα δεξιά και αφού συνέκλινε εκτέλεσε ωραία με το αριστερό (1-0) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαρσέλο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γιόντλοβιετς για το αυτογκόλ και το 2-0. Στο 22' η Λέγκια σκόραρε ύστερα από 722 λεπτά στο Champions League και... 21 χρόνια. Ο Ντανίλο ανέτρεψε τον Ράντοβιτς μέσα στην περιοχή και από τη βούλα του πέναλτι ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Νάβας για το 2-1.

Ηταν το 10ο γκολ που δέχεται η Ρεάλ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το πρώτο του Κοσταρικανού keeper σε 7 στο CL στο Bernabeu. Στο 37' ο Ρονάλντο γύρισε μέσα στην περιοχή και πάτησε στον Ασένσιο, οποίος σκόραρε με πλασέ για το 3-1 σκοράροντας στο ντεμπούτο του και στην κορυφαία διοργάνωση. Το ματς ήταν και τυπικά... τυπική διαδικασία στην επανάληψη και ο Λούκας Βάθκεθ έκανε το 4-1 στο 68' με ωραίο ξερό σου στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Ο Ρονάλντο όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να κάνει το δικό του 3x3 στον όμιλο, όμως έδωσε την ασίστ για το τελικό 5-1 στον Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος τελείωσε τη φάση.

Κολλητά η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ δεν επέτρεψε στην Ρεάλ να πάρει διαφορά, καθώς επικράτησε 1-2 της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και είναι μαζί με τους Merengues στους 7 βαθμούς. Ο Τόμας Τούχελ είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να επιστρέφει και την ομάδα του να παίρνει προβάδισμα στο 9' όταν ο Ομπαμεγιάνγκ απέφυγε με... γκάζι τον προσωπικό του αντίπαλο και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ρουί Πατρίσιο που βγήκε (0-1). Το 0-2 έγινε στο 43' με τον Γιούλιαν Βάιγκλ να κάνει προσποίηση και τρομερό σουτ στη γωνία για να μειώσει για το τελικό 1-2 η Σπόρτινγκ στο 67' με έμμεσο φάουλ ύστερα από το οποίο ο Μπρούνο Σέζαρ τίναξε τα δίχτυα του Μπίρκι. Στο 77' η BvB θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Πούλισιτς.

Η βαθμολογία
1. Μπορούσια Ντόρτμουντ 7 (10-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7 (9-4)
3. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3 (4-4)
4. Λέγκια Βαρσοβίας 0 (1-13)

Η επόμενη αγωνιστική (02/11)
Λέγκια Βαρσοβίας - Ρεάλ Μαδρίτης (χωρίς οπαδούς)
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα