Η θέση του ΟΦΗ για την σέντρα στην Football League

Η θέση του ΟΦΗ για την σέντρα στην Football League

Δημήτρης Τομαράς
Η θέση του ΟΦΗ για την σέντρα στην Football League

bet365

Στην συνεδρίαση της Football league που θα γίνει την Τετάρτη (19/10) θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης. Τι λέει ο σύλλογος.
Η θέση του ΟΦΗ αναφορικά με την σέντρα του πρωταθλήματος, είναι όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr ότι «το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει. Δεν πάει άλλο. Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει νόημα να ασχολούμαστε. Πληρώνουμε τρείς μήνες την μισθοδοσία παικτών και προπονητών και δεν έχουμε δώσει ακόμη ένα αγώνα πρωταθλήματος. Που θα πάει αυτό;». Επίσης ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου επισήμανε: «Αυτή είναι η θέση μας ξεκάθαρα και την ξέρουν όλοι.
Ο ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτή τη θέση θα υποστηρίξουμε και στη συνεδρίαση της Football league». Στην συνεδρίαση της Football league, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα βρεθεί και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Μανόλης Φωτάκης.
ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΟΦΗ
Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος το Σάββατο (22/10) αν δεν υπάρχει άλλη αναβολή, αγωνίζεται στο γήπεδο του Μάλεμε με τον Κισσαμικό, για την πρώτη αγωνιστική της Football league. Στην προπόνηση της Τρίτης (18/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους τραυματίες Δερμιτζάκη, Φαζό, Μπολάκη, Ροβίθη, Τουγλή, Κοντογιάννη, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο κάποιοι από αυτούς ανεβάζουν στροφές και είναι πολύ πιθανό να είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι. Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ θα γίνει την Τετάρτη (19/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα