Ο Άρης θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας

Ο Άρης θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας

bet365

Το ενδεχόμενο νέας αναβολής του πρωταθλήματος της Football League προβάλλει ως το επικρατέστερο ενόψει της αυριανής (19/10) συνεδρίασης των ομάδων. Ο Άρης σκοπεύει να υποστηρίξει την πλειοψηφία αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες κάποιων ομάδων.

Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία των ομάδων της Football League είναι κατά της έναρξης του Πρωταθλήματος, από τη στιγμή που δεν έχουν εξασφαλιστεί εγγυημένα έσοδα τόσο από τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όσο και από την κεντρική χορηγία. Είναι επίσης αλήθεια ότι επί των δύο τελευταίων ζητημάτων, ο Άρης διατηρεί ουδέτερο ρόλο. Οι «κίτρινοι» καταλαβαίνουν ότι ένα σημαντικό κομμάτι των ομάδων του Πρωταθλήματος αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο κομμάτι της ανταπόκρισης στις οικονομικές δεσμεύσεις. Γνωρίζει δηλαδή ότι στην περίπτωση που ξεκινήσει άμεσα το Πρωτάθλημα α) δε σημαίνει ότι θα λυθεί το ίδιο άμεσα και το ζήτημα της τηλεόρασης ή της χορηγίας και β) μπορεί κάποιες ομάδες να… κλατάρουν (οικονομικά) πολύ σύντομα κι αυτό το γεγονός να δημιουργήσει ανισορροπίες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, στο προγραμματισμένο γι’ αύριο (19/10) διοικητικό συμβούλιο στη Football League, ο Άρης θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας. Αντιλαμβάνεται βέβαια ότι οι περισσότερες ομάδες θα ζητήσουν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι καιρό τώρα οι «κίτρινοι» σημειώνουν πως ο πρώτος επίσημος αγώνας ομάδας θα είναι αυτός απέναντι στον Αιγινιακό – για το Κύπελλο Ελλάδος – στο γήπεδο της Βέροιας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα