Ξεκίνησε τις επαφές ο Κουτσοκούμνης

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκίνησε τις επαφές ο Κουτσοκούμνης

bet365

Σε διαρκείς επαφές είναι από την Δευτέρα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης για την στελέχωση του νέου διοικητικού σχήματος στην ΕΠΟ. Μέσα στην εβδομάδα τα νεότερα.

Ο Κύπριος αξιωματούχος έχει ξεκινήσει ο ίδιος τις περισσότερες συζητήσεις και με την ΕΠΟ αλλά και με τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο στόχος είναι προφανής. Σε χρονικό ορίζοντα 2 - 3 εβδομάδων ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να είναι πανέτοιμος να ανακοινώσει τα πρόσωπα του νέου προσωρινού διοικητικού σχήματος υπό τις FIFA και UEFA αλλά και τον αριθμό των ατόμων που θα το απαρτίζουν.

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο αλλά πριν από τις τελικές επιλογές και τις αποφάσεις θα υπάρξει και μία τελική διαβούλευση και με την ελληνική Ομοσπονδία αλλά κυρίως με τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες. Τα νεότερα αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και είναι αρκετά πιθανό μέχρι το τέλος της να έρθει στην Ελλάδα ο Κουτσοκούμνης για το τελευταίο στάδιο των συζητήσεων.

Σε πρώτη φάση θα οριστούν τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης ή Ομαλοποίησης. Κάποιες πηγές μιλούν για σχήμα με 7 - 9 άτομα. Ακολούθως θα γίνουν οι όποιες απαιτούμενες αλλαγές για τα στάνταρντς της FIFA για διαιτησία και όποιο άλλο σκέλος χρειαστεί συν το θέμα του καταστατικού. Στο... μενού υπάρχουν και οι επαφές με την Πολιτεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς για τα ζητήματα των Νόμων.

 

Τελευταία Νέα