Γουέμπ: «Εφιάλτης ο τελικός του Μουντιάλ το 2010»

Gazzetta team
Γουέμπ: «Εφιάλτης ο τελικός του Μουντιάλ το 2010»

bet365

Ο Χάουαρντ Γουέμπ αποκάλυψε ότι το όνειρο του να είναι διαιτητής στον τελικό του Μουντιάλ του 2010 εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Ακόμη ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Χάουαρντ Γουέμπ ήρθε στη δημοσιότητα, με τον Άγγλο διαιτητή να περιγράφει πώς το όνειρό του το 2010 εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

«Σκατά!, σκέφτηκα. Έχω βγάλει 4 κίτρινες σε 22’. Δεν υπήρχε περίπτωση οι κάρτες να ηρεμήσουν το παιχνίδι. Τίποτα δεν πήγαινε σύμφωνα με το σχέδιό μου. Θυμάμαι να ενημερώνω τους βοηθούς μου στην ενδοεπικοινωνία για αυτό. Απάντησαν σχεδόν ταυτόχρονα: συνέχισε τη δουλειά σου. Ό,τι και να γίνει, μην κρυφτείς.

Στη συνέχεια ακολούθησε εκείνο το τάκλιν του Ντε Γιονγκ. Ήμουν πίσω από τον Τσάμπι Αλόνσο, οπότε δεν είχα καλή οπτική γωνία. Κανένας από τους βοηθούς μου δεν με ενημέρωσε και έτσι έδειξα την κίτρινη κάρτα. Ειλικρινά, εκείνη τη στιγμή δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να δείξω κόκκινη. Ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν απλά κίτρινη. Αυτή είναι η αλήθεια: έδωσα αυτό που είδα.

Είδα την αντίδραση των Ισπανών παικτών αμέσως, όμως πίστευα ότι απλά ήταν εκνευρισμένοι με το σκληρό παιχνίδι των Ολλανδών. Μόνο στο ημίχρονο κατάλαβα ότι ήταν κόκκινη. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν εφιάλτης. Επέστρεψα στο γήπεδο με την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή», αποκαλύπτει ο Γουέμπ.

 

Τελευταία Νέα