Νέα Δημοκρατία vs Κοντονή για την παρέμβαση FIFA

Δημήτρης Τομαράς
Νέα Δημοκρατία vs Κοντονή για την παρέμβαση FIFA

bet365

Η αρμόδια για θέματα αθλητισμού στη Νέα Δημοκρατία έβαλλε κατά του Σταύρου Κοντονή για τους χειρισμούς του για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.
Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απόφαση να τεθεί υπό "επιτροπεία" το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη FIFA αποτελεί τη νέα πράξη του δράματος "Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ". Σέβονται, λένε, την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αλλά στην παρούσα συγκυρία τα ζητήματα θα τα διαχειριστεί καλύτερα η διοικούσα της FIFA.
Οι αποφάσεις των τακτικών δικαστών - τη συμμετοχή των οποίων νομοθέτησε ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού - πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. Πολιτικός κυνισμός ή κάτι άλλο; Ας μας πει ο κ. Κοντονής: Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τη FIFA για τροποποίηση των νόμων του ελληνικού Κράτους;
Γιατί αυτό προκύπτει από το επίσημο έγγραφο της FIFA προς την ΕΠΟ που αναφέρει ότι η νέα διορισμένη διοίκηση θα "συνεχίσει τις συζητήσεις με τις αθλητικές Αρχές για την τροποποίηση των νόμων του Κράτους". Θα σερβίρει στη Βουλή τις "οδηγίες" που θα δεχθεί με το “ποδοσφαιρικό Μνημόνιο”, που ο ίδιος έφερε στη χώρα;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα