Τσιρίλο: «Καλός ο Βλάνταν, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Τσιρίλο: «Καλός ο Βλάνταν, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Τσιρίλο: «Καλός ο Βλάνταν, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

bet365

Την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», σχολίασε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Στην Τούμπα βρέθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, όπου είδε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 1-0 του Ηρακλή και μετά το ματς σχολίασε, τόσο την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον σύλλογο.

«Δεν είδα καλά τον ΠΑΟΚ σήμερα. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα γκολ. Νομίζω όμως πως τελικά μετράει το αποτέλεσμα».

Όσο για τους ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει έως τώρα, ο Ιταλός σημείωσε:

"Ήταν το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ που είδα φέτος. Δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από μόνο ένα ματς, αφού δεν έχω δει άλλο. Σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες, αλλά κανείς δεν έκανε φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή από πλευράς ΠΑΟΚ".

Μάλιστα, μίλησε και για τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του Βλάνταν Ίβιτς:

"Έχω πει πολλές φορές, ότι ο Βλάνταν είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή, είναι πολύ μεγάλο και θα δούμε την κατάληξη".

Ο Τσιρίλο δεν έκρυψε και τη διάθεση του για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, τώρα που εργάζεται ως ατζέντης ποδοσφαιριστών:
"Τώρα ξεκινάω σιγά σιγά σε αυτή τη δουλειά και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο μέλλον θα ήταν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα