Στο σπίτι του Ικάρντι οι τιφόζι!

Στο σπίτι του Ικάρντι οι τιφόζι!

Στο σπίτι του Ικάρντι οι τιφόζι!

bet365

Η κατάσταση ξεφεύγει με τον Μάουρο Ικάρντι και τους ultras της Ιντερ, οι οποίοι είναι έξω από το σπίτι του και... τον περιμένουν.

Στην αυτοβιογραφία που έβγαλε, ο Αργεντίνος φορ έχει γράψει πράγματα που έχουν προκαλέσει την οργή των τιφόζι των Νερατζούρι. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο επεισόδιο που περιγράφει μετά από μια ήττα από την Σασουόλο αλλά και σε ένα άλλο σημείο, που επίσης σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο γράφει για τους οργανωμένους οπαδούς της Ιντερ: «Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω έναν προς έναν. Ισως δεν ξέρουν ότι μεγάλωσα σε μια από τις γειτονιές της λατινικής Αμερικής με το πιο υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας και με νεκρούς πεταμένους στον δρόμο. Πόσοι είναι; 50, 100, 200; ΟΚ, σημειώστε το μήνυμα μου και διαδώστε το: Φέρνω 100 εγκληματίες από την Αργεντινή και τους σκοτώνουμε επι τόπου, μετά βλέπουμε».

Ολα αυτά έχουν εξοργίσει τους τιφόζι, οι οποίοι πήγαν κάτω από το σπίτι του και κρέμασαν ένα πανό, στο οποίο γράφουν: «Εμείς είμαστε εδώ, όταν έρθουν οι Αργεντίνοι φίλοι σου θα μας ειδοποιήσεις ή θα το κάνεις σαν προδότης;».

 

SERIE A Τελευταία Νέα