Τα πρόσωπα και το προσωρινό διοικητικό σχήμα σε Αργεντινή

Δημήτρης Τομαράς
Τα πρόσωπα και το προσωρινό διοικητικό σχήμα σε Αργεντινή

bet365

Το διοικητικό μοντέλο της Αργεντινής είναι μία... φόρμουλα που ίσως ακολουθηθεί για το προσωρινό καθεστώς στην ΕΠΟ. Δείτε τα πρόσωπα που το απαρτίζουν.
Πρόκειται για τετραμελή επιτροπή με πρόεδρο τον ισχυρό άνδρα της Ατλέτικο Μπελγράνο. Την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής απαρτίζουν οι:
- Πρόεδρος Επιτροπής ο Αρμάντο Πέρες (πρόεδρος της Μπελγράνο): Διατήρησε τη θέση του στον σύλλογό του. Δεν έχει δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφιος στην AFA.
- Αντιπρόεδρος ο Χαβιέ Μεδίν (υπεύθυνος στο νομικό τμήμα της Μπόκα): Δικηγόρος με ειδίκευση σε αθλητικά θέματα. Μεγάλη πείρα σε συγχωνεύσεις, διεθνείς συναλλαγές και εταιρικά δικαιώματα. Πλούσια δραστηριότητα ως σύμβουλος σε πολλές μεγάλες επιχειρήσεις.
- Γραμματέας η Καρολίνα Κριστινζιάνο (νομική σύμβουλος του ομίλου Μασκάρντι): Σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Ροζάριο, Μπελόσο.
- Ταμίας ο Πάμπλο Τοβιγίνο (αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού συμβουλίου της AFA): Σημαίνουσα μορφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην χώρα. Έχει μεγάλη και πολύ έντονη δραστηριότητα στο εμπόριο και τις διεθνείς συναλλαγές.
 

Τελευταία Νέα