«Αν θέλετε να μιλήσουμε για τον Μαραντόνα καλύτερα να φύγετε»

«Αν θέλετε να μιλήσουμε για τον Μαραντόνα καλύτερα να φύγετε»

bet365

Εμφανώς ενοχλημένος ο Σεμπαστιάν Βερόν από τις ερωτήσεις δημοσιογράφων με αφορμή το επεισόδιο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Στον «Αγώνα της Ειρήνης» που διεξήχθη για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης,Πάπα Φραγκίσκου, Μαραντόνα και Βερόν λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια έπειτα από μαρκάρισμα του τελευταίου στον «Πίμπε Ντ' Όρο».

«Εγώ δεν σε βρίζω μιλώντας σε άλλους, στα λέω κατάμουτρα!» είπε ο Μαραντόνα, ενώ ο Βερόν προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Ο Μαραντόνα όμως δεν έμεινε εκεί και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντστεστερ Γιουνάιτετντ.

Ο Βερόν, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του δέχθηκε ερωτήσεις για το επεισόδιο από τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο πρόεδρος της Εστουντιάντες εμφανώς ενοχλημένος αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο λέγοντας:

«Εάν θέλετε να μιλήσετε για αυτό καλύτερα να σηκωθείτε και να φύγετε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Το θέμα έχει κλείσει και δεν έχω κάτι να προσθέσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βερόν.

Ο τελευταίος διατηρεί κάκιστες σχέσεις με τον Μαραντόνα εδώ και έξι χρόνια, αφού τον είχε χαρακτηρίσει ως κύριο υπεύθυνο της αποτυχία της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής 2010.

 

Τελευταία Νέα