Δεκατέσσερις σκάουτερ για… έναν παίκτη!

Δεκατέσσερις σκάουτερ για… έναν παίκτη!

Δεκατέσσερις σκάουτερ για… έναν παίκτη!

bet365

Απίστευτα πράγματα με τις αναφορές Βέλγων και Ολλανδών γύρω από τον αγώνα Σαρλερουά – Κλαμπ Μπριζ (1-0) και τον 23χρονο στόπερ, Στέφανο Ντένσβιλ, που ανήκει στην ομάδα από το Μπριζ.

Ο… χαμός ξεκίνησε την Παρασκευή (14/10) με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, όπου έκαναν λόγο για παρουσία σκάουτερ και τεχνικών διευθυντών από 14 ευρωπαϊκές ομάδες στον αγώνα της Σαρλερουά με την Κλαμπ Μπριζ.

Ανάμεσα στις ομάδες αναφερόταν και ο ΠΑΟΚ, άσχετα αν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ούτε και διαψεύστηκε, η παρουσία εκπροσώπου της στις κερκίδες του «Pays de Charleroi».

Σήμερα η ολλανδική ιστοσελίδα voetbalcentraal.nl αναφέρει ότι όλοι οι «κατάσκοποι» των ευρωπαϊκών ομάδων ήταν εκεί για να δουν από κοντά τον 23χρονο στόπερ της Κλαμπ Μπριζ, Στέφανο Ντένσβιλ.

Δεκατέσσερις σκάουτερ για… έναν παίκτη!

Για να μην αδικούμε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που αποτελεί -τι άλλο;- «προϊόν» των ακαδημιών του Άγιαξ- θα πρέπει να πούμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με την Κλαμπ Μπριζ, που τον απέκτησε το 2015 από τον Άγιαξ.

Η αξία του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, που κατάγεται από το Σουρινάμ, αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και λογικά δύσκολα θα απασχολεί ή θα απασχολήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ…

 

Τελευταία Νέα