ΟΔΠΕ: «Στην ΕΠΟ θέλουν να λειτουργούν ως Πραιτώριο»

ΟΔΠΕ: «Στην ΕΠΟ θέλουν να λειτουργούν ως Πραιτώριο»

ΟΔΠΕ: «Στην ΕΠΟ θέλουν να λειτουργούν ως Πραιτώριο»

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ Ηλία Καραμάνος επιτίθεται στην ΕΠΟ σχετικά με όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τονίζει πως στην Ομοσπονδία θέλουν να λειτουργεί ως Πραιτώριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΟΔΠΕ έχει ως εξής: «Χθες, 14 Οκτωβρίου 2016, το προεδρείο της ΟΔΠΕ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, κ. Σαραϊδάρη (μετά τη λήξη της θητείας του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης έχει λήξει ταυτόχρονα και η θητεία των μελών της ΚΕΔ).

Πρόθεσή μας ήταν να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και συνδρομή, την δύσκολη αυτή περίοδο, ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Ο τρόπος που αντιμετωπιστήκαμε στην ΕΠΟ, διέρρευσε (όχι από εμάς) στα ΜΜΕ και δεν τιμά τους υπεύθυνους της ΕΠΟ.

Κάποιοι αξιωματούχοι – θυρωροί της ΕΠΟ θέλουν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να λειτουργεί ως Πραιτόριο, για να επιβεβαιώνουν την παρουσία τους επιτρέποντας κατά το δοκούν την είσοδο μόνο σε όσους κρίνουν ακίνδυνους.

Για την ΟΔΠΕ

Ο πρόεδρος

Καραμάνης Ηλίας»

Best of internet