Σύμβουλος του Αναστασίου στη Ρόντα ο Φεργκόσεν!

Σύμβουλος του Αναστασίου στη Ρόντα ο Φεργκόσεν!

bet365

Ο βετεράνος τεχνικός, Σεφ Φεργκόσεν αναλαμβάνει χρέη συμβούλου στη Ρόντα προκειμένου σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου να βγάλει τον σύλλογο από το τέλμα.

Η Ρόντα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος δίχως να έχει καταφέρει εδώ και οχτώ αγωνιστικές να σπάσει το ρόδι.

Με μόλις τρεις ισοπαλίες σε οχτώ αγωνιστικές και τρία γκολ στο ενεργητικό της, μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου από το Κερκράντε, Τον Κάανεν σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα, εισηγήθηκε την πρόσληψη του 69χρονου πρώην προπονητή των Ρόντα, Γκενκ και PSV Αϊντχόφεν, Σεφ Φεργκόσεν.

Ο τελευταίος αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου προκειμένου σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου να βρουν τον τρόπο να οδηγήσουν την Ρόντα στις επιτυχίες.

«Ο Φεργκόσεν στην παρούσα φάση είναι το ιδανικό πρόσωπο για να δώσει τις σωστές συμβουλές. Χρειαζόμαστε την εμπειρία του. Ο Αναστασίου συμφώνησε με την ανάλυση μου, αφού ο σύλλογος χρειαζόταν κάτι περισσότερο», τόνισε ο Κάανεν.

 

Τελευταία Νέα