Το... status με Μανιάτη

Το... status με Μανιάτη

Το... status με Μανιάτη

Ακόμα μία επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη με τον Πάουλο Μπέντο να εκφράζει και δημόσια την θετική του διάθεση. Πως έχουν τα πράγματα.

Προ δύο ημερών σας είχαμε μεταφέρει τι ακριβώς ισχύει στο θέμα του Γιάννη Μανιάτη και το θετικό κλίμα από πλευράς του ερυθρόλευκου κόουτς για να δοθεί μία λύση και έστω να κάνει προπονήσεις κανονικά στον Ρέντη. Ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαιώθηκε πλήρως και στο ακέραιο διά στόματος Πάουλο Μπέντο.

Επί της ουσίας τι δεδομένα έχουμε αυτήν την στιγμή; Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μπορεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει μεταφέρει προς την πλευρά του παίκτη ότι θα πρέπει να περιμένει την... σειρά του ως προς την αξιοποίησή του, καθώς έχει μεγάλο ρόστερ και προτεραιότητα για χρόνο συμμετοχής έχουν αρκετοί άλλοι παίκτες: και για τον άξονα και για το δεξί άκρο της άμυνας. Στην παρούσα χρονική στιγμή το πλέον πιθανό είναι - όπως έχουμε τονίσει ξανά - ο Γιάννης Μανιάτης να προπονείται με την ομάδα έως τον Γενάρη, να παίζει βασικός στην Εθνική και μετά να φύγει στο εξωτερικό.

Best of internet