Ο Ικάρντι έγραψε στο βιβλίο του το πως έκλεψε την Γουάντα Νάρα

Ο Ικάρντι έγραψε στο βιβλίο του το πως έκλεψε την Γουάντα Νάρα

Ο Ικάρντι έγραψε στο βιβλίο του το πως έκλεψε την Γουάντα Νάρα

Λίγες μέρες μετά το «προδότης» που άκουσε από τον Μαραντόνα, ο Μάουρο Ικάρντι παρουσίασε το βιβλίο του στο οποίο αποκαλύπτει τον τρόπο που ‘έκλεψε’ τη γυναίκα του Μάξι Λόπες.

To story είναι γνωστό με τον επιθετικό της Ιντερ, που… πήρε τη γυναίκα του φίλου του, Μάξι Λόπες, ο οποίος επί σειρά αγώνων έχει αρνηθεί να του δώσει το χέρι όσες φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι στην Serie A. Ο Ικάρντι παρουσίασε το βιβλίο του στο οποίο γράφει ότι η Γουάντα έκανε την πρώτη κίνηση ενώ ήταν μαζί με τον Μάξι.

«Μια μέρα πριν φύγω για ένα φιλικό τουρ στις ΗΠΑ, πήρα ένα μήνυμα από την Γουάντα. Μου έκανε εντύπωση επειδή συνήθως μιλούσα με τον Μάξι και όχι μαζί της. Μου ζήτησε αν μπορούσα να της πάρω ένα iPad το οποίο δεν είχε βγει ακόμα στην Ιταλία τότε και αυτό το πράγμα με έκανε να σκεφτώ. Ηθελε όντως το tablet ή ήταν μια δικαιολογία να έρθει σε επαφή μαζί μου; Οταν επέστρεψα στο Μιλάνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μιλήσω ξανά μαζί της, αφού έπρεπε να της δώσω το iPad, είχα την τέλεια δικαιολογία.

Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και τότε αρχίσαμε για πρώτη φορά να νιώθουμε πιο ελεύθερα. Μου έγραψε ‘Μάουρο [ο Μάξι Λόπες κι εκείνη] θα πάμε στις Αιολίδες Νήσους με τον Γκονσάλο Μπερχέσιο και τη γυναίκα του. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;’. Φυσικά και το ήθελα. Ενώ ήμουν μόνος στον δεύτερο όροφο του σκάφους και καθόμουν στον καναπέ και άκουγα reggae, η Γουάντα ήρθε ξαφνικά και έκατσε δίπλα μου, χωρίς να ντραπεί καθόλου. Εκείνη ήταν η στιγμή που η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωνε».

 

 

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Best of internet