Η ενόχληση και ο εκνευρισμός FIFA για το ελληνικό πρόβλημα...

Δημήτρης Τομαράς
Η ενόχληση και ο εκνευρισμός FIFA για το ελληνικό πρόβλημα...

bet365

Το Gazzetta.gr ρίχνει... φως στις επαφές που είχαν από χθες στελέχη της ΕΠΟ με ανθρώπους κυρίως της FIFA (αλλά) και της UEFA αλλά και το κλίμα που εισέπραξαν.

Είναι φανερό πως η ιστορία με το ελληνικό ποδόσφαιρο... ταλαιπωρεί καιρό τώρα της FIFA και UEFA. Ειδικά στην περίοδο της παρουσίας του Σταύρου Κοντονή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει χρειαστεί να επέμβουν ένα σωρό φορές.

Από το να φτιάξουν την ειδική αντιπροσωπεία για την παρουσία των δύο Ομοσπονδιών στην Ελλάδα (σ.σ. κάτι σαν... τρόϊκα) μέχρι και τον ειδικό φάκελο και τις σχετικές συνεχείς συνεδριάσεις γι' αυτό που αποκαλείται ως ελληνικό ζήτημα. Η ΕΠΟ λοιπόν - όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr - είχε ενημερώσει από χθες τους ιθύνοντες των FIFA και UEFA για τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Περιμένοντας να λάβει σχετική επιβεβαίωση για να συνεχίσει πάνω σε αυτές τις αποφάσεις ή όχι. Αυτό που μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση από την FIFA κυρίως ήταν "να περιμένετε σχετική ενημέρωση. Θα δούμε πως θα λειτουργήσουμε".

Σε δεύτερο επίπεδο και αφού ήταν πια ξεκάθαρο ότι η FIFA δεν συναινούσε με τις αποφάσεις του Διαιτητικού και το πως πήγαιναν τα πράγματα μετέφερε προς την ΕΠΟ και τους ανθρώπους της πως "το ελληνικό θέμα πραγματικά μας έχει... κουράσει. Θα επανέλθουμε με έγγραφο για το τι θα γίνει στην συνέχεια και με άμεση στόχευση για σαφή και ξεκάθαρη λύση. Εμείς δεν συμφωνούμε με τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου". Με άλλα λόγια οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες είναι σαφώς ενοχλημένες και... νευριασμένες με τα όσα συμβαίνουν ως προς το ποδόσφαιρό μας και αποφασισμένες να δώσουν μία τελειωτική λύση και να οδηγήσουν τις εκλογές της ΕΠΟ με τον τρόπο που θέλουν εκείνες. Ή όπως και να έχει να πάνε στην καλύτερη δυνατή λύση.

 

Τελευταία Νέα